Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Coronaproof naar de film


1-12-2020 Een laatste update omtrent de maatregelen: Bioscopen worden beschouwd als publieke binnenruimten. Dit betekent dat vanaf 1 december alle bezoekers (13 jaar en ouder) verplicht zijn om een mondkapje te dragen als zij zich verplaatsen in onze bioscoop. Op de stoel in de zaal mag het mondkapje af.

volgens de aanwijzing van het kabinet en de daaruit volgende noodverordeningen zijn eet - en drinkgelegenheden ook in bioscopen verboden. Zonder uitzondering. Dus ook verkooppunten van frisdranken en snoepgoed zijn niet toegestaan. Door de nieuwe maatregelen is bestellen in de bioscoop dus helaas niet meer mogelijk. Wel kunt u vanaf nu onze drankjes en snacks bestellen via onze nieuwe webshop. Deze kunt u dan voorafgaand aan de voorstelling ophalen en mee de zaal in nemen. Onze webshop is te vinden via: https://www.tivolitheater.nl/webshop

Bij alle voorstellingen houden we rekening met de actuele maatregelen rondom Covid-19, maar wat houden deze regels precies in?

  • We vragen u (indien mogelijk) om de kaartjes online te reserveren en direct te betalen, u hoeft deze dan alleen nog even te laten scannen bij binnenkomst.
  • Blijf thuis bij griepklachten en verkoudheid. Mocht u al kaartjes gekocht hebben, maar toch klachten ervaren. Neem dan contact op via 0181-327500 en wij zorgen dat het bedrag teruggestort wordt.
  • Zowel in de foyer als in de zaal geldt 1,5 meter afstand, er zijn vaste looproutes om dit te garanderen. In de zaal mogen maximaal 30 personen, dus ook daar kunt u op 1,5 meter van andere personen zitten. Verder starten er nooit twee films tegelijk om te zorgen dat er niet teveel personen tegelijk in de foyer zijn.
  • Huishoudens mogen naast elkaar zitten, 2 personen uit 2 verschillende huishoudens mogen ook naast elkaar zitten. En kinderen tot en met 17 jaar mogen ook naast elkaar zitten.
  • We draaien onze voorstellingen voorlopig zonder pauze, de bar is gesloten
  • Het dragen van een mondkapje is verplicht bij binnenkomst en bij het vinden van je zitplaats in de zaal, zodra je zit mag het mondkapje weer af (bij het verlaten van de zaal als de film is afgelopen of om het toilet te gebruiken is natuurlijk het advies om het mondkapje op te doen).

Naast deze maatregelen kunt u van ons verwachten dat wij extra aandacht schenken een hygiëne. Alle contactoppervlakken zoals deurklinken, trapleuningen en toiletten worden regelmatig gereinigd. Daarnaast wordt de lucht in de zalen continue ververst met buitenlucht.

We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in onze bioscoop. Bij vragen kan je altijd even contact opnemen via: 0181-327500.Corona lijst