Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Coronaproof naar de film


Bij alle voorstellingen houden we rekening met de actuele maatregelen rondom Covid-19, maar wat houden deze regels precies in?

  • We vragen u (indien mogelijk) om de kaartjes online te reserveren en direct te betalen, u hoeft deze dan alleen nog even te laten scannen bij binnenkomst.
  • Blijf thuis bij griepklachten en verkoudheid. Mocht u al kaartjes gekocht hebben, maar toch klachten ervaren. Neem dan contact op via 0181-327500 en wij zorgen dat het bedrag teruggestort wordt.
  • Zowel in de foyer als in de zaal geldt 1,5 meter afstand, er zijn vaste looproutes om dit te garanderen. In de zaal mogen maximaal 50 personen, dus ook daar kunt u op 1,5 meter van andere personen zitten. Verder starten er nooit twee films tegelijk om te zorgen dat er niet teveel personen tegelijk in de foyer zijn.
  • We draaien onze voorstellingen voorlopig zonder pauze.

Naast deze maatregelen kunt u van ons verwachten dat wij extra aandacht schenken een hygiëne. Alle contactoppervlakken zoals deurklinken, trapleuningen en toiletten worden regelmatig gereinigd. Daarnaast wordt de lucht in de zalen continue ververst met buitenlucht.

We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in onze bioscoop. Bij vragen kan je altijd even contact opnemen via: 0181-327500.