Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Geopend vanaf 1 juni!


Vanaf 1 juni mogen we weer films vertonen, wel Coronaproof natuurlijk!

Na ruim twee maanden gesloten te zijn, gaan we per 1 juni weer open. Vanaf nu staat het programma voor de eerste drie dagen op onze website en kan er gereserveerd worden. Het programma voor de speelweek daarna zal weer op maandag gemaakt worden.

Bestel (en betaal)  je kaartjes zoveel mogelijk online, voor alle voorstellingen is er een maximum aantal bezoekers van 30 personen.  Er zijn voorlopig geen pauzes in de films.

Zodra je bij de bioscoop bent is het tonen van je ticket bij de kassa voldoende. Verder houden wij ons aan de regels en richtlijnen van het RIVM en de NVBF. Dus betaal in de bioscoop zoveel mogelijk met pin of contactloos.  Houd 1,5 meter afstand, ook in de zaal, het is vrij zitten met een afstand van 1,5 meter tot andere bezoekers en personen die niet uit je huishouden komen.  Houd je in de bioscoop aan de door ons aangegeven looproutes.

Kom met maximaal 2 personen of je huishouden, Kom niet eerder dan 15 minuten voor aanvang en verlaat de zaal direct na de voorstelling.  Blijf thuis bij griepklachten en verkoudheid.

Bij vragen kan je altijd even contact opnemen via: 0181-327500.

Corona lijst